Až o 50% nižší ceny soukromých jazykových kurzů!

Kristína Sekáčová (Soukromá lektorka němčiny)

Autor: Kristína Sekáčová (Soukromá lektorka němčiny)

Ahoj, jmenuji se Kristína a ráda bych Vám nabídla své služby profesionální lektorky německého jazyka v Praze a jejím nejbližším okolí. Potřebujete…

Více o autorovi

U příležitosti začátku školního roku jsem se rozhodla pro zářijové akční snížení cen všech svých soukromých jazykových kurzů o 50%, a to ihned z několika důvodů:

  • Motivace klientů Znalost cizích jazyků je v dnešní době velkým trumfem, a to nejen na pracovním trhu. Velkému množství lidí však v zahájení studia světového jazyka brání cenová nedostupnost – nejsou si zkrátka jisti tím, že za své peníze ve výsledku skutečně dostanou to, co chtějí. Váhají, protože neví, zda se jim výuka opravdu vyplatí. Já jsem však naprosto přesvědčena o tom, že znalost cizího jazyka je – jak se říká - k nezaplacení. Proto věřím, že klienti, kteří této speciální akce využijí, budou po prvním měsíci pevně odhodláni ve svém jazykovém vzdělávání pokračovat.
  • Snížení nákladů spojených se zářijovým shonem Uvědomuji si, že pro mnoho rodičů i studentů může být začátek školního roku opravdu kritickým obdobím, v němž na soukromou výuku jazyka již prostě nezbývají finanční prostředky. Proto všem svým klientům nabízím pomocnou ruku ve formě měsíčního snížení nákladů.

V případě zájmu o využití mých jazykových služeb a získání detailnějších informací o probíhající akci mě neváhejte kontaktovat na www.lekcenemciny.czpro uplatnění zářijové slevy ve své zprávě prosím uveďte speciální kód: 50% ZÁŘÍ.

Zkušební lekce poskytuji zcela zdarma!